Hálóterem 02

Go down

Hálóterem 02

Témanyitás  Cad Bane on 2014-10-16, 23:52

[Mesélő – Kedves idegen]
[Viharmadár - Hálóterem 02 - Asztalok]

*Az ajtó halk záródása után az idegen lassú mozdulattal leteszi poharát egy közeli asztalra, s megvárja míg a sluissi ráfigyel. S közben az egyik ülőalkalmatosságon helyet foglal.*
- Tudja valahol megértem a csalódottságát, a galaxis népeinek többsége nem úgy tekint erre a porgolyóra, mint a kiváló lehetőségek hazájára. Van akinek sikerül itt megalapoznia a jövőjét, valakinek nem. Ez részben jelentősen függhet attól, hogy kivel és hogyan érkezik az ember a Tatooinra.
*Majd szemeivel a másikat kezdi el fürkészni egy rövid pillanatig, megfogja a gőzölgő italt s belekortyol. Elismerően csettint a nyelvével. S morózus hangján tovább folytatja mondandóját.*
- Vissza kell vonnom a korábban tett kijelentésemet.
- Ez még így szintetizálva is igen ízletes ital. Ugyan épp állásközvetítő nem vagyok, de megvan a képességem, hogy tudjam kiben bízhatok, s kiben nem. Utunk során a hajón tett rövid ám tartalmas sétáim alatt azt állapítottam meg, hogy Ön az egyik akiben talán legjobban bízhatok. De hogy a talánt is eloszlassam kérem, meséljen élete kihagyhatatlan lehetőségéről..
avatar
Cad Bane
Alapító
Alapító

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2013. Feb. 17.
Age : 36
Tartózkodási hely : Shandin

http://menedek.forums1.net

Vissza az elejére Go down

Re: Hálóterem 02

Témanyitás  Ackenheil on 2014-10-22, 22:37

[Vilo Synebar]
[Viharmadár - Hálóterem 02 – Asztalok]

*Vilo maga is letelepedett az asztal túl felére és mély, sötét szemeivel vizslatta a grant, ahogy az beszélt, kedélyesen mosolyogva, amikor az italszintetizátor képességeit is méltatta.*
- A kihagyhatatlan lehetőségről? Azóta kérdem magam is, hogy mi vitt rá, hogy otthagyjam Sluiss-vant. Tudja, biztos megélhetés, tehetségek kibontakozására lehetőség. Még tervezhető életpályamodell is, tudja? Végül is mindegy, nem akarom untatni a részletekkel, de a lényeg, hogy egyre kevésbe hiszem, hogy visszajutok egyenesen a Sluissra. Talán épp útban voltam valakinek. Ki tudja? Nem is érdekel. A lényeg, hogy ha látok szembejönni egy nagyszerű lehetőséget, azt felismerem. Maga épp ilyen.
*Kortyolt párat a saját italából is, majd folytatta kissé mély, monoton hangján.*
- A képességeim alapján elsőrangú számítógép és robotika szakértő vagyok, de be kell valljam, sokáig küzdősportokat is végeztem. Igaz az csak az önvédelemre terjed ki, ami egy birodalmi bolygón felesleges is. Magának mire van szüksége?
avatar
Ackenheil
Tollforgató
Tollforgató

Hozzászólások száma : 17
Join date : 2013. Mar. 07.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Vissza az elejére Go down

Re: Hálóterem 02

Témanyitás  Cad Bane on 2014-11-02, 15:22

[Mesélő – Kedves idegen]
[Viharmadár - Hálóterem 02 - Asztalok]

*Szemeit rövid időre lecsukja. Első mondatát is így kezdi el, majd közben lassan kinyitja őket.*
- Az univerzum útjai kifürkészhetetlenek, nemde? Mint azt már sejtheti én nem véletlenül utazom ezzel a hajóval. Jó ideje már egy elveszettnek hitt barátom nyomára próbálok bukkanni. S nem sokkal ezelőtt sikerrel jártam a kutatásommal. A Zhar gázóriása mellett keringő kis holdon, a Kilen sikerült vele majdnem kapcsolatba lépnem, de egy nem várt esemény közbeszólt. Így voltam kénytelen a forró nyomot egészen a Pytor-2-es űrállomásig követni. Ahol meg is találtam a helyet, ahol mondjuk úgy fogva tartják őt.
*Kezeivel jelentőségteljesen körbemutat a helyiségben.*
- Itt a Viharmadár fedélzetén… Az egyik raktér óriáskonténerében…
avatar
Cad Bane
Alapító
Alapító

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2013. Feb. 17.
Age : 36
Tartózkodási hely : Shandin

http://menedek.forums1.net

Vissza az elejére Go down

Re: Hálóterem 02

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.